Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Poliția Belize doresc să pună la îndoială de securitate Internet McAfee pionier despre uciderea

November 13 2012

Autoritățile din Belize sunt încercarea de a găsi și vorbesc la Internet antivirus McAfee pionier Ioan despre o fotografiere fatal în națiune din America Centrală, un purtator de cuvant al politiei a declarat luni.

"El este căutat pentru interogatoriu în uciderea lui Grigorie Faull, și suntem încă îl caută", a declarat Rafael Martinez, un purtător de cuvânt al poliției naționale.

Un menajera a descoperit trupul lui Faull într-un hol de casa lui, cu o rană împușcată la partea din spate a capului lui, în conformitate cu Martinez și un anunț pe site-ul poliției naționale. Poliția mai târziu, a ajuns la nord de San Pedro acasă, pe insula din Caraibe de Chihlimbar cenușiu Caye, și a găsit Faull 52 de ani ", situată cu fața în sus într-o baltă de sânge", potrivit site-ului politiei.

Poliția a găsit mai târziu, o coajă de 9mm în partea de jos a scărilor in apropiere de Faull.

Conturi diferă ca la momentul asta a avut loc. Martinez a spus Faull, care a trăit în pace în apropierea McAfee, a fost găsit sâmbătă dimineața. Site-ul de poliție, în același timp, susține corpul a fost găsit în jurul valorii de 8 am duminică și că Faull a fost văzut ultima dată în viață în jurul valorii de 22 sâmbătă.

Autoritățile de investigare sunt omucidere vorbind o altă persoană ca ele să urmărească mai multe piste, a spus Martinez.

Un computer laptop și telefon mobil lipsesc de acasă Faull lui. Potrivit purtătorului de cuvânt, poliția nu a stabilit un motiv în uciderea.

McAfee a părăsit securitate internet omonim fermă în 1994 și nu a fost afiliat cu firma de atunci, a declarat purtatorul de cuvant al companiei Kimberly Eichorn. Citând politica sa de a nu comenta asupra foștilor angajați, Eichorn nu a comentat cu privire la caz.

CNN nu a putut determina locul aflării actuale McAfee sau dacă acesta are un avocat.

Potrivit unui articol pe site-ul revistei Wired, McAfee a declarat cu privire la moartea lui Faull că el știa "nimic, altele decât am auzit că a fost împușcat."

McAfee a spus că WIRED el a fost în contradicție cu autoritățile Belizean de luni de zile, adăugând că el se ascunde de ei undeva în țară.

Potrivit lui alma mater, Roanoke College, McAfee a absolvit această școală Virginia în 1967 ca o matematică majoră. El a continuat să regasesc mai multe companii tech și să lanseze produse inovatoare, inclusiv un sistem de recunoaștere a vocii Interpath în 1981, McAfee în 1988, și mesagerie instant pionier Vocea tribale din 1996.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post